Магазин

Написана от Mas­ter. Posted in Повече

Най-​новата книга на Атанас Скатов от поредицата „Над 8000 метра“ е налична.

Книга 4: „Над 8000 метра. Гашербрум“.

Дневникът на един веган

Цена 25 лева с автограф от автора!

„Тази експедиция ще остане дълбоко в съзнанието и спомените ми. Един нов за мен свят, въпреки че съм посетил повече от 70 страни, от най-​бедни до най-​богати. Но най-​силен е споменът за невероятната природа на Каракорум. Няколко пъти съм сънувал, че съм отново там. Имаше и много негативни моменти, но те са избледнели. Времето действително лекува, а и ние хората се променяме и гледаме по различен начин на миналите преживявания.“ Атанас Скатов

ДОСТАВКАТА се осъществява посредством куриерските фирми ЕКОНТ. Цената е 4.25 лв. до офис на Еконт и 7.60лв. до точно посочен от Вас адрес.

Как да поръчате?
> изпратете ми на лично съобщение във face­book или на E-​mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. желания артикул — коя книга/​книги и/​или DVD и/​или тениска с кой размер.

>
напишете ми имената си, телефонния си номер и адрес или офис на Еконт за получаване чрез Еконт.

Книга 3:

Над 8000 метра.

Анапурна, Дхаулагири, Макалу

Дневникът на един веган

Цена 28 лева с автограф от автора!

„Последните две години от моя живот, когато стартирах проекта с 14-​те осемхилядника, мога чистосърдечно да заявя, че това са най-​прекрасните в живота ми, изпълнени с толкова много енергия, чувства, преживявания, премеждия, рискове, сълзи, пот, скръб, радости, тревоги, срещи, трудности, успехи, адреналин и най-​вече – опознаване на мен самия и възможностите на тялото и психиката ми.

Всяка моя експедиция описвам подробно в дневник, като се надявам той да достигне до повече мечтатели, като мен, и ще се радвам, ако мога да им бъда полезен не само с информация, но и с мотивация. Вярвам, че това, което споделям е интересно за всички, които искат да научат как преминават експедициите на континенталните първенци и върховете над 8000 метра.“

Авторът посвещава тази поредица на хората, които със своите добри дела дават надежда на всеки да продължи по пътя си и да сбъдне своите мечти и желания.

Книга 2:

Книгата „Манаслу“ с автограф от автора на цена 21.00 лева

Започва една поредица от книги под общото заглавие
„Над 8000 метра“ към проекта на Скатов за скоростно изкачване на 14-​те осемхилядника, или така наречената „Хималайска корона на планетата“, без консумация на храна от животински произход.

Първата книга от тази поредица е МАНАСЛУ– Душата на планината.

„Връх Манаслу се издига на 8163 метра над морското равнище и е осмият по височина на планетата. Преведено от санскрит името му означава Душата на планината.“

В тази първа книга Атанас Скатов разказва за експедицията си на връх Манаслу, за радостните и за тъжните моменти.

Книга 1:

Книгата Богинята Майка на Вселената разказва за подготовката и осъществяването на изкачването на връх Еверест, Покрива на света, от д-​р Атанас Скатов. Събирането на финансови средства за експедицията, перипетиите на пътуването от Сливен до Непал и Китай, аклиматизацията в планината, интересните контакти с шерпите, местните жители и останалите членове на експедицията представят колкото начина на мислене и действие на д-​р Скатов, толкова и как е постигнал основната цел на своята експедиция – популяризирането на веганството чрез практическо доказване, че един веган може да се изкачи на Еверест.

Книгата е не само за любителите на екстремни преживявания и приключения, а и за всички, търсещи предизвикателството, силната емоция и риска, за всички вярващи в себе си.

Книгата „Богинята Майка на Вселената“ с автограф от автора на цена 25.00 лева.

Вторият тираж на книгата е с нова корица. Други промени няма.MP4 формат (HD) на филма „Експериментът Скатов“ на цена 25.00 лева.

Експериментът Скатов

Епизод I: Първият веган на Еверест

Филма на Атанас Скатов за първото му изкачване на връх Еверест през 2014г от Тибет и веганството.

В началото на 2012 година стартира „Експеримента Скатов”, реализирането на проекта или по-​скоро научения експеримент, е изкачване на най-​високите върхове на седемте континента на нашата планета, без консумация на храна от животински произход. Експериментът се превръща в изследване силата на духа и суровия природосъобразен начин на живот. Атанас Скатов е и първия веган изкачил Еверест 2014г. Филмът е посветен на експеримента, вплетени са документални кадри от изкачването на д-​р Скатов на Еверест през май 2014г.

DVD формат или MP4 формат(HD)

Тениска с логото на проекта на Атанас Скатов

Може да закупите тениска с логото на проекта в размер S, M, L, XL и 2XL на цена 25 лева спамучна материя, както и тениска с активна, бързо съхнеща и дищаша материя за спорт на цена 30 лева.

ДОСТАВКАТА се осъществява посредством куриерските фирми ЕКОНТ. Цената е 4.25лв. до офис на Еконт и 7.00лв. до точно посочен от Вас адрес.

Как да поръчате?
> изпратете ми на лично съобщение във face­book или на E-​mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. желания артикул книга и/​или DVD и/​или тениска

>
напишете ми имената си, телефонния си номер и адрес или офис за получаване чрез Еконт.


За съвместна работа, презентации, мотивационни срещи, реклама, спонсориране, дарения и интервюта може да се свържете с г-​н Атанас Скатов на тел. (0876 325 860) или на електронната му поща (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

За финансова помощ може да използвате банковата сметк на Сдружение Планински клуб Чомолунгма, организатор на всички експедиции на Атанас Скатов:


IBAN BG31CREX92601055145401
Токуда Банк АД, гр. София, ул. Гряаф Игнатиев 3
Сдружение ПК „Чомолунгма“

С Атанас Скатов може да се свържете на телефон (0876 325 860) или на електронната му поща (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) за да обсъдите Вашите намерения, желания и коментари.Връзка с мен

(00359) 876 325 860
drskatov@​gmail.​com

Дарение чрез PayPal

Банкова сметка

Банкови сметки: Уникредит Булбанк BIC: UNCR­BGSF
Сметка в лева IBAN: BG75UNCR70001521430722